Heti idézet - 4. hét

január 20, 2020


"Együtt hajtunk, együtt halunk.
Rosszfiúk egy életre."

- Bad Boys

A Bad Boys volt az egyik kedvenc közös filmünk az öcsémmel tinédzser korunkban. Talán nem sokan osztoznak a rajongásomban, de nekem már csak ezért is sokat jelent. Ezért voltam nagyon izgatott, amikor kiderült, hogy tizenhét (!!!) év után jön a folytatás. 
Nincs túl sok pozitív tapasztalatom ezekkel a több részes filmsorozatokkal kapcsolatban, de ez nem okozott csalódást. Pont annyira volt szórakoztató, laza, de mégis ütős, hogy méltó legyen az első két részhez.
Az öcsémmel nehéz volt közös pontot találni. Eltérő nemhez tartozunk teljesen más érdeklődési körrel, barátokkal, ám valami mégis közös volt bennünk: a családi múltunk. Ezen osztozunk a mai napig csendben. Cipeljük a gyerekkorban kapott bőröndöket, amelyek közül van, ami ugyanúgy néz ki az ő kezében, mint az enyémben. Mégis nehéz volt olyan dolgot találnunk tinédzserként, ami igazán csak a kettőnké volt. Aztán jöttek a filmek, amiket együtt láttunk és amiket mind a ketten idézhettünk. Mintha ezek lettek volna a mi kis belsős poénjaink. 
Nektek is van olyan film, ami kapcsolódási pontot jelent szeretteid egyikével?

Forrás: Pinterest

Ezek is tetszeni fognak:

0 megjegyzés

Írásaimmal itt is találkoztok

Ha kihívásra vágysz

Világdarabok játék