10 dolog

szeptember 26, 2017


Sziasztok Csillagok!

Az előző hétvége az izgalmas újdonságoké és kihívásoké volt, de úgy gondoltam, hogy a jóból soha nem árt a sok, ezért elhalmozlak vele benneteket és ma is hozok valami finomságot.

Mint tudjátok, a blogon futó fő történet a Sagittarius, melynek öt fejezetét már olvashattátok. Ez idő alatt megismerkedhettetek az általam elképzelt társadalommal, szereplőkkel és a köztük lévő kapcsolatokkal. Persze még ezernyi meglepetést és információt fogok rátok zúdítani, de mégiscsak az eddigiek jelentik az alapot, ezért fontos, hogy ha kérdés merült fel bennetek, azt ne tartsátok magatokban. ;)

Úgy gondoltam segítséget jelenthet, ha egy bejegyzésben összeszedek tíz dolgot, amit eddig megtudtatok a Sagittariusokról. Olvassátok el ezeket az érdekességeket, és gondoskodjatok róla, hogy ne maradjon bennetek semmilyen kimondatlan (vagy leíratlan) kérdés, vélemény.

Jó olvasgatást!
  1. Ha egy csillag úgy dönt, hogy lehull a Földre, és lelke egy ember testébe költözik, akkor abból a személyből Sagittarius lesz. Őt hívják Bukottnak. A társadalom az ő utódjaikból épül fel.
  2. Minden Sagittarius testén valahol fellelhető egy jel, egy csillag felé mutató nyíl. Külsőre csak ez különbözteti meg őket az emberektől.
  3. Látásuk, hallásuk, szaglásuk erősebb, mint az emberekéé. Nagyobb a teherbírásuk és gyorsabban mozognak.
  4. Három Ős felel a nép vezetéséért. A Sagittariusok védelmén kívül számos feladatuk van, többek között ők döntik el a Vizsgán, hogy kinek milyen státuszban kell leélni az életét.
  5. A Vizsgán mindenkinek részt kell vennie, ha betöltötte a huszadik életévét.
  6. Azokat a Sagittariusokat, akik korukból kifolyólag még nem vettek részt a Vizsgán, Csillagifjúnak nevezzük.
  7. A Vizsga után négy féle státuszt kaphat egy Sagittarius: Harcos, Tanító, Gyógyító vagy Erőtlen.
  8. A nagyobb városokban jellemzően közösen, egy helyen élnek, amit Központnak nevezünk, és az Ősök által kijelölt Vezető irányítása alatt áll.
  9. Minden Sagittarius sebezhető, ám hamarabb felépülnek.
  10. A Halál őket sem kerüli el.
Neked melyik pont segített a legtöbbet? Van valamelyikkel kapcsolatban kérdésed? Esetleg további információkra is szükséged lenne? Írd meg kommentben és ígérem, egy kérdés sem marad válasz nélkül!

Csillagos estét! 

Ezek is tetszeni fognak:

0 megjegyzés

Írásaimmal itt is találkoztok

Ha kihívásra vágysz

Világdarabok játék