Kapcsolat

Kedves Olvasó!

Mindig nagyon kíváncsian várom az oldalról és a bejegyzésekről alkotott véleményedet.

Szeretnéd megosztani a gondolataidat a történetek szereplőiről? Szívesen megtippelnéd, hogy mi fog történni a következő fejezetben? Érdekelnek további részletek az elmesélt utazásaimról, vagy te is szívesen elmondanád a saját véleményedet az adott témáról? Ne fogd vissza magad, kommentelj bátran!

Ha nem valamelyik konkrét bejegyzésről szeretnél beszélgetni, hanem BÁRMI másról, akkor használd ki a Csevegőt és oszd meg véleményed mindenkivel! Kérlek, a kulturális kommunikáció szintjét tartsuk fent, ezért tartózkodj a trágár kifejezésektől és semmiképpen se becsméreld más véleményét.

Ha nekem szánt üzenetedet nem szeretnéd közszemlére tenni, akkor írd meg azt a csillagtortenetek@gmail.com email címre. Igyekszem a lehető legrövidebb időn belül válaszolni.

Ha link cserével kapcsolatban keresnél meg, akkor kérlek vagy a Csevegőbe írj, vagy küldj egy emailt a fent említett elérhetőségre.

Facebookon is megtalálod az oldalt, ahol szintén lehetőséged van üzenetet küldeni a számomra. Az oldalsávban látható facebook ikonra kattintva elérheted az oldalt.
Írásaimmal itt is találkoztok

Ha kihívásra vágysz

Világdarabok játék