Heti idézet - 25. hét

június 17, 2019



"Ha azt akarod, hogy emlékezzenek rád halálod után,
írj valamit, amit érdemes elolvasni,
vagy tégy valamit, amiről érdemes írni!"

- Benjamin Franklin

Ezt az idézetet egyszer a mamám hagyta az íróasztalomon, és én azóta kincskét őrizgetem. Benjamin Franklin csak úgy ontotta magából az idézetként felhasználható okosságokat, de azt hiszem, ez most a jelen élethelyzetemre is ráhúzható. Mi köze ennek a bloghoz?
Biztosan feltűnt nektek, hogy az utóbbi hetekben megcsappant a bejegyzések száma és kevés kategóriával foglalkozom. Természetesen lehet, hogy valaki ettől silánynak minősíti az oldalt és nem látogatja tovább, ez benne van a pakliban. Azonban jelenleg igyekszem a fenti idézet második felének megfelelni: olyan kalandokat, élményeket szerezni, amelyek később, a nyugodtabb és hűvösebb estéken majd ihletet adhatnak egy remek történethez.
Nyár van. Hol jó idő, hol rossz, ez igaz, de még így is ezer program vár, amiket észre lehet venni, ha a laptopod monitorán túl is képes vagy látni a világot. Szóval hajrá!

A nyáron valószínűsíthetően nem lesznek sokkal gyakoribbak a bejegyzések, de a heti idézeteket igyekszem tartani. Aztán persze, ki tudja? Lehet, történik valami, amit azonnal meg szeretnék osztani veletek. Ez a jó a nyárban. Mindig tartogat meglepetéseket.

Forrás: Pinterest

Ezek is tetszeni fognak:

0 megjegyzés

Írásaimmal itt is találkoztok

Ha kihívásra vágysz

Világdarabok játék